Ракија од шљиве, одлежавала у дрвеним бурадима 15 година, запремине од 690 до 740 литара, где је на бурићима једна дуга храст, а једна багрем.
Комбинација ова два дрвета даје јој специфичну арому која је одваја од других ракија. Купажа две сорте шљива, ранка(аутохтона сорта) 50% и чачанска родна 50%.
Домаћа стара 7 година. На обронцима планине Рудник пекла се домаћа шљивовица ранка по старом породичном рецепту.
Баршунаст мирис крије у себи ноте сувог воћа и орашастих плодова. Буке је раскошан и нуди дрвенасту ноту коју осете они истанчаног укуса. Ово је ракија у чијој префињености се ужива.
Безбојна и кристално јасана ракија, са веома пријатним воћним мирисом и аромом.
Зрели плодови шљиве се чисте и мељу, и тако остављају да ферментирају неколико недеља.
Ракија се пече на традиционални начин. После тога ракија мора да одлежи у иноксу годину дана. 0.70 л, 42% алk.
Ракија стара 12 месеци, од сорте чачанске родна, прошла је процес одстрањивања коштица и одлежавала је у инертном суду. Ова добро уравнотежена ракија доноси спој воћних арома са благом нотом одлежавања, стварајући хармоничан укус који карактерише нијансе зрелости.